Ulkona on hyvin kaunista ja kylmää. Sain eilen töihin mennessä hyviä kuvia, nyt vain pitäisi löytää piuha millä kuvat sai siirrettyä kamerasta koneelle.

Helmikuun valo on jotain ainutlaatuista. Sitä ei koe missään muualla kuin Suomessa. Laskeskelin, että varsinaista talvea kestää nyt puolitoista kuukautta. Lunta sataa nimittäin vielä maaliskuun puolivälissä. Helmeilevässä valossa kylmyyttä ja iltojen pimeyttä on helpompi kestää.

Lämmin juoma -tee, on myös talvipäivien ilo. Nautin monenelaisia teelaatuja mm. vihreää japanilaista senchaa, valkeaa helmiteetä, afrikkalaista rooibos teetä, brasiliailaisia teelaatuja- olen aika ennakkoluuloton. Nyt suosikkini on yllättävää kyllä pussiteenä saatava Russian earl grey -en ole löytänyt sitä vielä irtolehtiteenä. 

Eikä minulle ole vierasta kerätä luonnosta puhtaita lehtiä teeksi. Mansikankannoista ja mustikanlehdistä uutettu yhdistelmä on ihanaa. Frantsilan luomutilan yrttiteet ovat myös hyviä. Tällä hetkellä kotoa löytyy Tuutua, mutta ei parane sitä juoda ennen iltavuoroa -ehkä nautin sitä kotiuduttuani pakkasesta.